Pagina's

donderdag 11 augustus 2011

Shoplog: Kruidvat, H&M, Brigette's Boutique.com & Primera


Gisteren was ik in een shopping mood! 's Ochtends had een afspraak voor een volledige gezichtsbehandeling bij mijn schoonheidspecialiste Anita. Nadat ik bij Anita relaxed weg kwam ging ik door naar de Kruidvat om een lading Max Factor mascara's in te slaan. Max Factor is mijn favoriete mascaramerk. En omdat ik gisteren mijn kledingkast weer winterproof gemaakt en een 'van jas tot tas' lijstje gemaakt heb, moest ik vandaag wel even kijken op hm.com waar de sale altijd fijn is. Daarna ging ik neuzen op Brigettesboutique.com op de online MAC afdeling. Ow, en bij Primera kocht ik twee fijne magazines, waarvan één nieuw is.


Bij de H&M kocht ik:


De zwarte rok kocht ik in de sale, deze was afgeprijst van € 29,95 naar € 14,95. De roze rok is een soort van patticoat rok, deze kan ik onder twee jurkjes dragen die ik thuis heb.De roze rok was afgeprijst van € 29,95 naar €12,95. De paraplu vind ik erg geinig en terwijl mijn ouders ook paraplu's verkopen, ging hij toch in het online winkelmandje. De paraplu was afgeprijst van € 9,95 naar € 4,95. De twee rokken en de paraplu zijn van de collectie Inclusive. Van deze collectie heb ik thuis al de stippen jurk en het gebloemde donkere jurkje en een wit vestje met pareltjes. De roze rok kan dus onder de andere jurkjes. Ook kocht ik een Trenchcoat, dezelfde trenchcoat kocht ik vorig jaar in het zwart en heb hem de hele winter gedragen. Dus deze jas moest ik ook hebben, ik vind een trechcoat echt heel vrouwelijk en trendy. De jas koste € 49,95 en is van de BIB collectie.

Bij Brigette's Boutique kocht ik:


De MAC Pressed Amber (mineralize blush) kocht ik via Brigette's Boutique, omdat ik niet weet of de Semi Precious collectie in Groningen nog te koop zal zijn in de counter. Ik wil hem zo graag hebben dat ik heb via Brigette's Boutique bestelde. Bij Brigette's Boutique betaalde ik omgerekend € 22,- voor deze blush incl. verzendkosten. In de counters betaal je €23,50, dus ik bespaar ook nog eens € 1,50.

Bij Kruidvat en Primera kocht ik:


Bij Kruidvat nam ik 3 Dove deo's voor € 5,- (en je krijgt er gratis Robijn Klein&krachtig wasmiddel en wasverzachter bij), 2 Max Factor Masterpiece mascara in Rich Black (mijn favoriete mascara van dit moment, één is voor een vriendin die gaat trouwen), 1 Max Factor False Lash Effect Fushion mascara in Black (nieuw), 1 Max Factor Masterpiece MAX mascara, Essence eye soufflé in Grand-plie in black en nail polish Grand-plie in Black (van Ballerina Back stage collectie) & Herome French Manicure Set Glamour afgeprijst van €21,99 naar €5,00 mee (!!!)

Bij Primera kocht ik de nieuwe Glamour mee. Gek, ik heb mijn Glamour abbo in fJuni opgezecht omdat ik heel veel Glamour's maar half gelezen had vanwege tijdgebrek. En nu blijf ik de Glamour toch kopen omdat ik het mis. Nu moet ik zeggen dat ik nu genoeg tijd om te lezen heb. En ik kocht bij de Primera het Jolie Runway magazine. Ik had dit tijdschrift nog niet eerder bij de Primera zien liggen. Jolie Runway staan de verste Runway looks, van mode tot beauty! Het lijkt mij echt een super blad toe, er staan in elk geval alle nieuwe mode en beautytrends in van aankomend seizoen. Dit blad koste trouwens € 6,90.

Ik ben benieuwd wanneer mijn bestellingen binnen komen... Natuurlijk kan je artikelen verwachten van de gekochte beautyproducten.