Pagina's

dinsdag 30 augustus 2011

MTV's Music Video Awards 2011 - De Looks

Adele
 In de nacht van 28 en 28 augustus waren de MTV's VMA's. De VMA werd gehouden in Los Angeles. Vandaag laat ik de looks zien die ik het leukst vind.


Adele droeg op de rode loper een zwarte cocktail jurk met steentjes in een tribal look. Adele draagt licht bruine smokey eyes, wat helemaal trendy is, met extreme nepwimpers. Op haar lippen draagt ze een taupe kleurige lippenstift met lipgloss. Het zou mij niet verbazen als Adele MAC Viva Glam Lady GaGa 2 draagt.


Beyoncé droeg een lange orange jurk, die wijdt valt. Op haar gezicht draagt ze een neutrale make-up look. 

Beyoncé mit babee!
 Op de VMA's had Beyoncé ook een leuk nieuwtje:  Ze is namelijk zwanger! Tijdens haar optreden droeg Beyoncé een prachtige glitter blazer en een wijde zwangerschaps broek.

Optreden Beyoncé

Kim Kardashian
 Kim droeg een zilveren metal look jurk, die tot op de grond viel. Zelf vind ik de jurk niet zo mooi. De make-up look vind ik wel super mooi. Ze draagt een lila kleurige smokey eye met een goede zwarte mascara. De rest van haar make up was neutraal.


Miley Cyrus
  Miley droeg een apparte lange licht grijze jurk met allerlei dieren prints. Haar make up heeft ze verder heel neutraal gehouden. Ze draagt op haar ogen een lichte brons/gouden oogschaduw, met een dikke zwarte eyeliner en flink wat mascara.

Selena Gomez
Selena (het vriendinnetje van Justin Bieber) heeft een jurk aan met een hele mooie bovenstukje van kant. De rok gedeelte van de jurk was ook van kant, maar dat viel heel appart. Het was een korte rok met een lange sleep. Haar make up is heel fris en jong. Ze draag een licht roze lipgloss met roze blosjes op de wangen en haar ooglook is lekker neutraal. Een beetje glans met veel mascara.

Dit waren mijn favorieten looks van de VMA. Wat ook wel noemens waardig is: Lady GaGa was verkleed als man tijdens haar optreden You and I.

Lady GaGa
Heb jij de VMA's ook gezien? Welke looks vond jij het mooist?

Bron Foto's