Pagina's

zondag 14 augustus 2011

Mijn favoriete Beauty Youtubers

Op een luie zondagochtend vind ik het altijd heerlijk om naar filmpjes op YouTube te kijken. Vooral filmpjes die gaan over beauty zijn mijn favoriet. Zo vind ik het erg leuk om looks van anderen te zien, ook wel tutorials genoemd. En ik vind het altijd informatief als iemand zijn mening verteld over beauty producten, zo kan je een miskoop voorkomen. Vandaag deel ik daarom  mijn favoriete Beauty YouTubers met jullie, zodat jullie op deze zondag heerlijk filmpjes kunnen kijken op YouTube.MakeupByTiffanyD
Mijn absolute favoriet is MakeupByTiffanyD. Tiffany is visagiste van beroep. Ze is een vrolijke meid die lekker kan kletsen voor de camera. Tiffany maakt vaak Tutorials, Hauls (grote aankopen) en Review filmpjes op Youtube. Tiffany heeft naast haar beautykanaal ook een persoonlijke kanaal waar ze over haar interieur en uitstapjes praat. Oh en ze heeft een lieve goldenretriever pup Waylon, die je af en toe voorbij ziet komen in haar filmpjes.

NikkieTutorials
De Nederlandse Nikkie van NikkieTutorials is erg bekend om haar tutorials. Ze maakt mooie ooglooks.


MichellePhan
MichellePhan is bekend om haar natuurlijke beauty 'How to's" en haar tutorials. Michelle is zo bekend geworden door YouTube dat ze een contract heeft met bekende makeup merk Lancome en heeft ze haar eigen beautymerk gelanceerd IQQU.


Dope2111
Dope2111 wordt gerunt door Promise Phan en ze is familie van Michelle Phan. Promise maakt de meeste uiteenlopende looks. Zo maakt ze heel veel Disneyfiguren na en looks van bekende sterren. Ik vind Promise echt een tallent, maar veel looks zijn niet echt draagbaar. Je kunt wel veel leren van Promise.


Lisaeldridgedotcom
Lisaeldridgedotcom is een engelse visagiste die werkt voor veel engelse magazines en tvprogramma's, zoals 10 Years Younger in 10 Days. Lisa Eldridge maakt op Youtube veel professionele filmpjes waarin ze je leert hoe je make-up aanbrengt of hoe je een look van een magazine na maakt.


PixiwooMadness
De zusjes van PixiwooMadness zijn ook in het dagelijkse leven visagisten. Ze hebben een eigen makeup studio in Londen waar ze hun filmpjes opnemen en cursussen geven. Ze maken veel tutorials.


Pursebuzz
Elissa van Pursebuzz maakt veel filmpjes over aankomende beautyproducten die ze alvast voor ons reviewt. Ook geeft ze tips and tricks over allerlei beauty zaken, zowel over innerbeauty als het uiterlijk.


EnkoreMakeup
Enkore is bevriend met Elissa van Pursebuzz. Eerder werkte Enkore veel samen met Elissa, maar naar mate Enkore bekender werd ging hij steeds meer voor zichzelf werken. Af en toe zie je nog filmpjes van Enkore en Elissa samen. Enkore is een man die vrouwelijke make-up tutorials maakt. In zijn filmpjes heeft hij ook lekker veel humor verwerkt.


MakeupGeekTV
Marlena van MakeupGeekTV is een vrolijke vrouw die veel filmpjes maakt over makeup looks. Ze is verbazend veel afgevallen in twee jaar tijd en maakt af en toe ook up-date filmpjes hierover. Sinds ze zoveel is afgevallen is haar quote aan het einde van elke filmpje "Stay happy and healthy you guys!"Lilithedarkmoon
Lilith was in haar jeugd haarmodel en heeft hierdoor veel kennis opgedaan over haarlooks. Lilith kan niet zonder haar hairextentions en gebruikt ze dan ook gretig. Lilith maakt de mooiste haar do's voor lang haar en terwijl ik zelf geen lange lokken heb, is het verslavend om naar Lilith te kijken. Haar grappige accent maakt het nog leuker om naar haar te kijken.


Naar welke beauty Youtuber kijk jij graag?