Pagina's

dinsdag 22 november 2011

Nailart By Esmee: Inspiratiefoto's!


Dag Dames! Afgelopen week kreeg ik van Esmee een aantal foto's van nailarts die ze gemaakt heeft. Het heeft even geduurd voordat Esmee weer wat nailartfoto's stuurde. Esmee zou eigenlijk ook nog een nailart maken geïnspireerd op Pink Ribbon, maar eigenlijk had Esmee andere dingen aan haar hoofd. Ze is namelijk smoor verliefd en kon aan niets anders denken dan haar lieve vriend Marcel. Nou wij dames snappen dat toch wel?!  ;-)
Afgelopen week had ze dus even een gaatje gevonden in haar drukke schema en wil ze jullie twee nailarts laten zien.


De bovenstaande nailart is redelijk simpel en geeft een leuk effect. Ze heeft een bordeaux rode kleur nagellak gebruikt als basis. Daarover heen heeft ze met een witte nagellak op een dun kwastje sierlijke krullen gezet. De nailart doet mij denken aan kerst... Volgens mij is het ook heel leuk om met gouden krullen te doen.


De tweede nailart is wel een bekende nailart, maar blijft leuk en tijdloos. Esmee heeft een champagne kleur als basis gebruikt. Daarna heeft ze met een satéprikker bruine stipjes gezet op haar nagels en deze omcirkeld met een zwarte lak. De omcirkeling heeft ze expres een beetje rommelig gedaan, zo is het effect natuurlijker.

Ik heb Esmee gevraagd of ze het leuk vond om een artikel te schrijven waarin ze zichzelf aan jullie voorsteld. Dat vond ze een leuk idee! Dus dat artikel is onderweg, waarschijnlijk bij het volgende vrije gaatje in haar agenda... ;-)