Pagina's

zaterdag 1 oktober 2011

Pink Ribbon Geluksarmband 2011
Elk jaar brengt Pink Ribbon een geluksarmband uit die verkocht wordt bij verschillende winkels. Dit jaar is het een spiraalvormige armband. Zelf draag ik Pink Ribbon een warm hart toe en daarom staat Germa Glitter de gehele maand oktober in het teken van Pink Ribbon.
De nieuwe Pink Ribbon Geluksarmband heeft met een spiraal als basis dit jaar een extra betekenis, want de spiraal staat symbool voor spirituele groei. Met de aanschaf van deze armband draag je een belangrijke boodschap uit: Ik steun Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. De Geluksarmband is de gehele maand oktober verkrijgbaar in diverse winkels en in de vernieuwde webshop van de Stichting Pink Ribbon.
 
Door het roze lintje is duidelijk dat jij Stichting Pink Ribbon steunt. Kortom, een juweeltje dat je siert! Koop deze armband voor jezelf, voor je vriendinnen, of moeder en laat zien dat je Stichting Pink Ribbon steunt in het vragen van aandacht voor borstkanker! De armband kost € 9,95. Van iedere armband gaat € 4,46 naar Stichting Pink Ribbon.

De armband zal te koop zijn bij: Etos, Livera, Miss Etam, Blokker, Lindessa, Lucardi, Bruna, Siebel juweliers, Manfield en Intratuin.

Je kunt ook een donatie doen op rekeningnummer 1234, Stichting Pink Ribbon.