Pagina's

maandag 3 oktober 2011

Nailart By Esmee: The New French!


"Hot in fashion" zijn 'The New French' nails! The New French is eigenlijk een french manicure die je met allerlei kleuren nagellak kunt maken. Esmee maakte 2 voorbeelden...

Om een idee te krijgen van 'The New French' kunnen jullie hieronder het filmpje zien die (mijn favoriete Youtuber) Lisa Eldridge maakte. In het filmpje krijgt Lisa een manicure van de bekende nailstyliste Sophy Robson. De engelse Sophy heeft voor veel grote modehuizen gewerkt tijdens Fashion Week. Sophy laat zien hoe simpel en snel je 'the New French maakt.

Esmee heeft 'The New French' op twee manieren gemaakt, bruin met blauw en rood met wit. Een beschrijving is na het filmpje misschien niet meer nodig, maar laat ik nog eens herhalen.

Eerst lak je je nagels in een basiskleur. Als de dekking naar wens is (meestal na 2 lagen). Lak je je nageltips in een andere contrasterende kleur. Als je geen vaste hand hebt, kan je je tips afplakken met plakband of met tipstrips (zorg ervoor dat je basiskleur goed droog is). Zorg dat de lak goed droog is als je het plakband eraf haalt, anders loopt de nagellak door. Easy does it!

Ik vind de combi taupe-bruin met blauw super leuk. Rood met wit doet mij denken aan kerst (Santa?).