Pagina's

zaterdag 8 oktober 2011

Pink Ribbon Accessoires 2011


 Het gehele jaar verkoopt Pink Ribbon via hun webshop producten waarmee ze geld inzamelen voor de stichting. In de maand oktober worden veel van deze producten verkocht in winkels. Vandaag wil ik de leukste Pink Ribbon Accessoires laten zien die te koop zijn. Door een product aan te schaffen, heb je zelf een leuke accessoire waarmee je aandacht schenkt aan stichting Pink Ribbon en doneer je automatisch een bedrag aan Pink Ribbon.
Pink Ribbon sjaal is een grote vierkanten sjaal. Ik heb zelf de sjaal ook en ben er erg blij mee. Ik was verrast over de grootte van deze sjaal. Hier op het plaatje ziet hij er misschien niet groot uit. De sjaal is o.a. te koop bij Blokker en kost € 9,95.

Een boodschappentas heb je altijd nodig. Leuk toch om je boodschappen in deze vrolijke roze tas te vervoeren. Kost € 2,99 o.a. te koop bij de Blokker.
Deze leuke Key Chain is bedacht door de visagist van bekend Nederland, Leco (hij doet o.a. het make-up van Leontien Borsato).  De Key Chain is leuk voor aan je sleutelbos of voor aan een tas. Kost € 5,95 en is te koop bij Douglas.

Het geluksarmband van dit jaar is deze spiraal armband. Kost € 9,95 en is bij veel winkels te koop.


Dit mooie horloge ziet er sportief, maar ook vrouwelijk uit. Het heeft een roze wijzerplaat. Het horloge kost € 39,- en is te koop in het Pink Ribbon webshop.
Dit waren de accessoires van Pink Ribbon die ik het leukst vind. Pink Ribbon heeft zo veel leuke producten en vooral in de maand oktober brengen veel bedrijven en merken speciale producten uit waarvan een deel naar Pink Ribbon gaat. Je kunt ook een donatie doen aan Pink Ribbon via rekening nummer 1234. Zo weet je zeker dat alles naar het goede doel gaat.

Doe jij iets voor het goede doel?