Pagina's

woensdag 14 september 2011

MAC Technique workshops


Vandaag een korte informatieartikel over MAC Technique workshops. Ik kreeg net een e-mail van MAC dat er binnenkort weer MAC Technique Workshops worden gegeven. Zelf heb ik begin februari van dit jaar een MAC Technique workshop bijgewoond.



In een MAC technique workshop leer je door professionele MAC visagisten hoe je jezelf moet opmaken. In elk workshop behandelen ze een bepaald onderwerp. De workshop die ik heb bijgewoond ging over de sculpted eye, de smokey eye en bold lips. Ik vond het echt hartstikke leuk en leerzaam. En ondanks dat ik zelf al een behoorlijke tijdje met make-up en beauty bezig ben, heb ik nog heel veel geleerd tijdens deze workshop. Elke workshop gaat dus over iets anders. Zo heb je ook een MAC Technique workshop waarin je leert om foundation en consealer aan te brengen en een MAC Technique workshop voor Party Make-up. Vraag dus even wat ze in de workshop gaan behandelen vooraf dat je je aanmeld. De MAC Technique Workshop kost € 50,-. Voor die €50,- krijg je een €50,- cadeaukaart, de workshop gegeven door visagisten (bij mij waren er drie visagisten), krijg je kwasten en make-up voor gebruik tijdens de workshop, een MAC Technique mapje met daarin een informatieboekje over MAC producten, een potlood en schrijfblok.
Als je je inschrijft moet je vooraf €50,- euro betalen en krijg je een €50,- cadeaukaart die je op de dag van de workshop weer besteed aan MAC producten. Eigenlijk is dus de workshop gratis. Let op! De cadeaukaart moet je echt op de dag van de workshop uitgeven aan MAC producten! De workshop duurt ongeveer 3 uur (incl. producten uitzoeken). Het is echt heel leerzaam en raad het iedereen die wat wil leren over make-up aan. De workshop volg je met 8 a 10 cursisten en iedereen heeft een andere leeftijd en andere interesses. Niet iedereen heeft ervarig met make-up tijdens de workshop, dus het is niet alleen voor beauty-freaks. Eén cursist had een paar MAC producten mee genomen die ze al had, omdat ze moeite had met aanbrengen. Die mevrouw kreeg heel veel leuke tips en ze namen er echt tijd voor. Dus heb je een product waarvan je niet goed weet wat je ermee moet (wel van MAC zelf natuurlijk, beetje lullig als je met een andere merk aan komt), neem die gerust mee.

Goed op naar de datums:
  • 23 & 24 september MAC Douglas Utrecht, vredenburg 3, tel: 030 231 24 67
  • 29 & 30 september en 1 oktober MAC Douglas Groningen, Guldenstraat 42, tel: 050 318 96 68
  • 7 & 8 oktober MAC Douglas Rotterdam, Lijnbaan 175, 010 213 02 13
Er zijn beperkt aantal plaatsen, dus als je er heen wilt moet je er gauw bij zijn!

Laat je het weten  in de comments als je er heen gaat?

Bron foto