Pagina's

maandag 5 september 2011

Catrice Bohemia


In Oktober komt Catrice met een tijdelijk verkrijgbare collectie, genaamd Bohemia. Een collectie gebasseerd op etnische prints en kleuren.Etnische prints zijn aankomende herfst/winter een trend. Deze make-up lijn van Catrice sluit daar goed op aan. Het filmpje geeft een fijne sfeer impressie en maakt mij erg enthousiast! Vooral de look van de laaste model met een blauwe ooglook met gouden accenten. Heel erg mooi!

De producten van Bohemia:

Absolute Eye Colour Mono
Echte bohemian beauties houden van warm terracotta en diep indigo. De ultieme oogmake-uptrend van dit seizoen bevat sensuele etnische nuances! Met inspiratie uit de etnische tradities, de intensieve kleuren en de schitterende effecten zijn de mogelijkheden eindeloos.
C01 My Home Is My Sand Castle
C02 Yes, You Tan!
C03 Bring me Terra Copper!
C04 Be Indiglow!
Loose Powder Eyeliner
Etno elegantie ten top! Deze losse poeder in zwart of blauw breng je gemakkelijk aan met de handige applicator. Afhankelijk van het gewenste effect kun je een fijn lijntje tekenen of de eyelinerpoeder subtiel uitvegen. Perfect te combineren met de warme terracotta tinten van Bohemia oogschaduw.

C01 Be Indiglow!
C02 Nap In The Shade
Lip Gloss
Glanzende lippen – met een natuurlijk accent, warm als de aarde en de zon. Deze lipgloss met subtiele glans die de lippen voller maakt is de perfecte keuze voor de new bohemian stijl! Niet alleen zien de lippen er verrukkelijk uit, ook de textuur op de lippen is puur genieten.

C01 My Home Is My Sand Castle
C02 Yes, You Tan!
C03 Bring me Terra Copper!
C04 Looking Sunkissed
Definition Bronzer
Dé nazomerlook – een gebruinde huid, warm als de zon en de zomer op je huid! Deze zachte poeder met 3D paisleydessin benadrukt op subtiele wijze de gezichtscontouren. De formule is puur zomers: licht met een fijne bronzen glans. Voor een perfect resultaat!
Ultimate Nail Laquer
Heldere etno kleuren met metallic effect zijn dé nagellaktrend van het seizoen! De Bohemia look op je nagels behoudt tot wel zeven dagen zijn intense kleuren en glans. Kiezen tussen stijlvol oranje, passievol rood en terracotta bruin of intens blauw is bijna onmogelijk!

C01 Yes, You Tan
C02 Bring me Terra Copper!
C03 Looking Sunkissed
C04 Be Indiglow!

Ik vind het een erg leuke collectie. Vooral de nagellakjes zien er super gaaf uit! De oogschaduws en de aparte eyeliners ben ik ook benieuwd naar. Wat de producten gaan kosten wordt niet aangegeven op de site, maar je kunt er van uit gaan dat de prijsjes low budget zullen zijn (tussen de € 2,- en € 5,-). Binnenkort verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekplijster.

Wat vind jij van deze collectie?