Pagina's

maandag 25 juli 2011

Review: John van G Eyeshadow baseHet tweede review vandaag gaat over de oogschaduw basis van het merk, John van G Cosmetics.
Lees verder voor het review.

John van G is een milieubewust merk. John van G is niet heel erg bekend, maar is een zeer fijn merk.
John van G is een kwalitatief goed merk. Zo wordt John van G veel gebruikt door schoonheidspecialisten.
Mijn eigen schoonheidspecialiste gebruikt en verkoopt dit merk ook. John van G producten koop ik dan ook bij mijn schoonheidspecialiste, maar het is ook te koop bij Etos (misschien niet bij alle filialen).

Zelf heb ik van John van G twee nagellakjes en deze oogschaduwbasis. Voor de oogschaduwbasis betaalde ik € 7,95*. Wat een prima prijs is voor een oogschaduwbasis. 

De oogschaduwbasis van John van G komt in een klein potje waar je een klein beetje uit haalt met je vinger of een kwastje. Zelf gebruik ik altijd mijn ring vinger, omdat ik zo niet te veel product pak. De oogschaduw heeft een huidskleur met een kleine shimmer. De shimmer zie je nauwelijks terug op je huid en dat vind ik erg prettig. Met deze oogschaduwbasis blijft een matte oogschaduw matte. 
Swatch van oogschaduwbasis

 Op de foto's beneden heb ik een zelfde oogschaduw geswatched met en zonder oogschaduwbasis. Zoals je ziet is de oogschaduw intenser met de oogschaduwbasis. Ik ben erg tevreden met deze oogschaduwbasis en gebruik hem dan ook dagelijks. 
oogschaduw met basis - oogschaduw zonder basis
Ik vind de oogschaduwbasis van John van G cosmetics een aanrader. Je krijgt waar voor je geld. Kijk bij je plaatselijk Etos voor meer John van G producten. John van G verkoopt ook het bekende oogschaduwpalette met magneetsysteem zodat je zelf je eigen palette kan samenstellen.

* De prijs die ik voor deze oogschaduwbasis kan varieren met de prijzen van je plaatselijke Etos of schoonheidspecialiste.