Pagina's

dinsdag 7 februari 2012

NailartByEsmee: "Esmee goes Bananas!"


Hi-hi-hi! Toen ik deze nailart foto's van Esmee kreeg moest ik hard lachen. Esmee en ik hebben namelijk bepaalde dingen afgesproken qua foto's. Zo vind ik het mooi als het een mooie achtergrond heeft. De laatste keren heeft Esmee hier heel goed om gedacht en had ze erg mooie foto's. Zo ook deze keer, vooral de bananen op de achtergrond vind ik humor. De naam van dit artikel was dan ook snel bedacht: Esmee goes bananas! (Esmee moest er zelf ook smakelijk om lachen) Merken jullie ook verbeteringen in Esmee haar foto's?


Esmee heeft al een keer de panterprint laten zien, klik. Maar ze heeft nog niet het originele panterprint laten zien. Vandaag dus de panter print!

Wat heb je nodig?
- Basislak/topcoat
- Gouden nagellak bijvoorbeeld Catrice Goldfinger
- Bruine nagellak bijvoorbeeld Catrice Yes you tan
- Zwarte nagellak bijvoorbeeld Catrice I wear my sunglasses at night
- Dun nailart kwastje/pen of saté prikker


Lak je nagels eerst met een basecoat, zodat de pigmenten van de nagellak niet in je nagel kunnen trekken. Als de basecoat goed droog is, lak je je nagels met de gouden nagellak. Als je nagellak goed dekkend is, is één laag waarschijnlijk genoeg. Laat deze laag ook weer goed drogen.

Nu ga je met je bruine nagellak bruine stippen zetten, dit kan je met een dottingtool doen of met een satéprikker. Als deze droog zijn ga je met de zwarte nagellak de bruine stippen omcirkelen. Door het een beetje "rommelig" te doen, krijg je het beste resultaat. Sluit je nailart af met een topcoat zodat het langer blijft zitten.

Edit: Doe jij al mee aan de nailart winactie? Klik!