Pagina's

donderdag 22 maart 2012

Nailart By Esmee: Mini Mouse


Dewi is de derde winnares van de nailart winactie. Ze kwam met het idee van een nailart geïnspireerd op Mini Mouse. Mini Mouse draag graag jurkjes met stipjes en strikjes. De kleuren zwart, wit en rood zijn wel de herkenbare kleuren van Mini Mouse. Deze feitjes heeft Esmee gebruikt om een leuke nailart te maken.


Geen letterlijke Mini Mouse dus, maar dat maakt juist deze nailart origineel.

Je begint met een transparante nagellak. Als deze droog is, zet je een zwarte halve maan op de nageltips. Deze laat je goed drogen voordat je verder gaat. Met een witte nagellak heeft Esmee witte stipjes op de zwarte halve maan gezet. Je kunt met een striper, cocktailprikker of dottingtool gemakkelijk stippen op je nagels zetten met nagellak. Dit laat je weer goed drogen. Voor de volgende stap is het extra belangrijk dat de nagellak droog is.


De volgende stap is een rode strik. De rode strik heeft Esmee gezet met Konad nailartsystem. Konad is een leuk stempel systeem waarmee je leuke afbeeldingen op je nagels kunt stempelen. Met een speciale nagellak (een dikke nagellak)  ga je over een 'imageplate' (een ijzeren "mal"). Met een ijzeren schraper, schraap je de teveel aan nagellak van de imageplate. Wat over blijft is een gevulde mal/figuurtje. Na het schrapen ga je met een rubberen stempelkussen over de mal. De stempel pakt de afbeelding op. Daarna "rol" je de afbeelding van de rubberen stempel op je nagel. Dit alles moet je heel snel doen, omdat de nagellak droogt.

Als laatste lak je je nagels met een topcoat zodat je lang kunt genieten van je nailart. Ik word van deze nailart helemaal vrolijk en het doet mij herinneren aan een vakantie tripje naar Disneyland met een goede vriendin. :)

Disneyland Paris '10
Bedankt Dewi voor jou ingezonden nailart idee. Bedankt Esmee voor het maken! Kiss!