Pagina's

maandag 21 mei 2012

Persoonlijke update


http://www.weheartit.com/

Hoi hoi Piepeloi!

Genieten jullie ook zo van dit heerlijke weer?! Ik enorm!!!

Het heeft een tijdje geduurd voordat er weer een update was. Nu is het niet zo dat ik verantwoording aan jullie moet afleggen, maar ik wil het wel graag aan jullie uitleggen. Ik heb het de afgelopen tijd erg druk gehad. Natuurlijk had ik af en toe wel een vrij momentje, maar dan werkte het weer niet mee voor foto's of had ik geen inspiratie. Ik ben namelijk erg perfectionistisch en ik wil voor 100% achter een artikel kunnen staan.

Het is ook zo dat mijn blog iets gezakt is op mijn prioriteitenlijstje. Toen ik begon met mijn blog had ik veel vrije tijd en geen baan. Dus is je dag indeling ook anders. Ik heb een momentje gedacht aan stoppen. Maar dat zou ik ook erg zonde vinden, aangezien ik er veel lol in heb. En dat is natuurlijk de reden waarom ik begonnen ben met bloggen! Ik vind het leuk om over beauty te kletsen en te schrijven.

Het verbaasd mij enorm hoe betrokken jullie zijn met mijn blog. Ik krijg regelmatig een mailtje of een reactie op een oude artikel. Dit vind ik erg leuk! Aan mijn bezoekers aantallen kan ik zien, dat jullie nog steeds graag op Germa Glitter komen en dat geeft mij de motivatie om door te gaan.

In de aankomende tijd zal ik weer lekker gaan bloggen, maar ik kan jullie niet beloven dat er elke dag een update online komt.

Bedankt dat julie zo betrokken zijn!

Veel liefs,
Germa


http://www.weheartit.com/